ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι αποστολές εντός Ελλάδος ΔΕΝ επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής για ποσό άνω των 50€, διαφορετικά υπάρχει επιβάρυνση 3€. Κάθε παραγγελία επιβαρύνεται με κόστος 2,5€ το οποίο είναι το κόστος αντικαταβολής, εφόσον επιλεγεί ως τρόπος πληρωμής, και αφορά χρέωση της ταχυδρομικής επιχείρησης. Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι τα ΕΛΤΑ (Πόρτα - Πόρτα), με το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής, στην Ελλάδα. Οι χρεώσεις εμφανίζονται στο καλάθι αγορών.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ;

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας, εφόσον είναι δυνατόν, την επόμενη εργάσιμη ημέρα, από την ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις μπορεί να απαιτηθεί παραπάνω χρόνος. Οι παραγγελίες αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ (Πορτα-Πόρτα) και παραδίδονται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες. Το κατάστημα έχει δικαίωμα αλλαγής της εταιρίας αποστολής προκειμένου να πετύχετε το μικρότερο δυνατόν κόστος. Αν ο πελάτης επιθυμεί παρόλα αυτά να χρησιμοποιηθεί συγκεκριμένη εταιρία παρότι το κόστος είναι μεγαλύτερο, τότε ο πελάτης επιβαρύνεται τόσο τα έξοδα μεταφοράς όσο και τα έξοδα αντικαταβολής.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δείτε το “Status” της παραγγελίας σας μπαίνοντας στο link «Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ». Έχετε την δυνατότητα να ενημερωθείτε για το πού βρίσκεται το δέμα σας, μέσω του αριθμού φορτωτικής, ο οποίος βρίσκεται αναρτημένος στη σελίδα «Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ».